Istraživanje u Americi
0
Starenje počinje u dvadesetim godinama
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma de ba, djeca neznaju sta su problemi i racuni koje treba platiti, te porodica, posao i sve sto uz to prati ;) Nemaju pametnija posla nego mlatiti praznu slamu i istrazivati koje kakve gluposti.
ja neznam sta sam ruco a kamoli staj bilo prije par godina:),i kako zivimo nece od nas Bosanaca niko penzije docekat,pa se ne treba ni brinuti za te senilnosti i slicno....
E moj Zakljucak, ti bas ostario.. fulio si detalj da nisu Britanci pravili istrazivanje, nego Amerikanci ;)
Vremenom se manje opterecujes nebitnim detaljima. To nije gubitak pamcenja, vec cuvanja u sjecanju onog sto je bitno. To ste mogli zakljuciti i bez skupih studija, ali.. Britanci k\'o Britanci... zasto bi islo jednostavno kad moze komplicirano....bezveze!