Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako pametna zamisao, to se Moze izvesti I sa namjenskim uredjajem ukoliko neko zeli uzeti njihov patent Bitna je ideja a ovo je Sjajna ideja I Vrlo lahko se Moze realizovati. Mislim da bosch ne bi bjezao od ove ideje Samo trebaju zastiti patent u sarajevu kako bi mogli da je prodaju
Volim ovakve vijesti ..ima nade ..ima.Bravo !
A da se momci obrate bankama i uzmu kredit od tih 5.500 KM koliko im je potrebno ako misle da je to nesto sto ce biti na trzistu prepoznato. Siguran sam da ce im svaka banka dati taj kredit uz grejs period. Okanite se donacija, 5.500 nije neka lova ako misle da je to proizvod koji ima sansu. Neka se obrate EP koja moze da to finansira, a postoji jos firmi koje se bave proizvodnjom elektro instalacija pa neka kontaktiraju, zasto odmah traze donaciju i u startu se predstavljaju neozbiljnim.
Crkne procesor i ćekaj da dodje neko da ga instalira a naj jednostavnije digni automatski osigurać i problem riješen bez veze komplikuju jednostavne stvari.
@hasan3 nisi u pravu ili nisi shvatio zamisao. Nekad osigurac nije dovoljan da sprijeci pozar a ovim bi to omogucili
Visočak zna štediti
Visocanin, kad cete vise naucit.
Visocan
Nista donacija, ako vjerujes u uspjeh svog projekta i spreman si da se zrtvujes da uspije, posalji roditelja u prvu banku bek digne kredit...
Schark je ovo davno izmislio
Schrack*
Svaka čast momci... uspjeh postigli s ovim izumom kao i postali uvaženi stručnjaci u svojoj karijeri.
Bravo momci!