Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi nesto pametuju a ne mogu naci yebeni avion
e svaka ti dala.
avion i aerodrom u Trebinju
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
...ma, šta se džaba patite...popovi i hodže davno objasnili.
a ne znam vala sta se bune i ovi vjernici, kad nijedna vjerska knjiga ne demantuje ovakav nacin nastajanja
sarane samo za te :D Prijatelju stari ispričaću ti priču O nesretnom noju i tužnom mladiću Životinje volim, geoparda imam Tri goluba bijela, sa njima sve štima Sve zbog jedne žene Tuđa krv se proli Životinje jedne koja život voli Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela, sve mi uzela Kupio sam noja, da bih joj ugodio Ko joj je ugodio, još se nije rodio Jedno veče reče da sam za nju nula Ode s orangutanom što voda pit-bulla Shvatio sam valjda Više nije moja Pijan hrđavim ekserom ja rasporih noja Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela, sve mi uzela Spanija, Spanija, paprike patlidžan i buranija Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila Sve mi uzela, sve mi uzela
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
moje najveća greška je što '92 ne zbrisah iz sarajeva...
''Mi smo nebo moći Svojom sazdali, i uistinu mi smo musiun-Širitelj'' (51:47) :)
Benjamine datuze! Nisam ja degen i ja to tebi ne bih rekao. Znam ja za gang bang jer sam ga probao kada sam davno svirao po Jadranu u sezdesetim sa pokojnim Cobijem i ostalom sarajevskom rajom. Ja sam nastao kao i svi ostali u Kosmosu od materije i energije. Materija su bili moji zivi roditelji, a energija njihova ljubav. Moze ta energija biti i silovanje, aonda nastaju nesretna djeca. Svakako da ima nadprirodna moc koju nazivamo Bogom, ali NIKADA necu priznati niti jednu religiju koju vode tzv. sveci ili Bozji poslanici koji su najveci foliranti u Kosmosu.
muslimanski naucnici to nazivaju veliki janjak.
Sta ce drugo naci kada samo traze opravdanje u sta pare odose
"Zar ne znaju nevjernici da su nebesa i Zemlja bili jedna cjelina pa smo ih Mi raskomadali, i da Mi od vode sve živo stvaramo? I zar neće vjerovati? (21:30)" Mi smo nebo("sema") moći Svojoj sazdali, i Mi ga, uistinu, ŠIRIMO. (51:47) arap.rijec "sema" -sve ono sto je iznad
postovani vjernici, de se prvo vi izmedju vas usaglasite da li nas naucnici lazu ili to sve vec stoji u svetim knjigama
da hoce i taj meteor vise
Ništa dok se javno ne pojave vanzemaljci inteligentnija bića od nas. Bum se desio na zemlji u napretku tehnologije zadnjih 50 godina. Zar stvarno mislite da je čovjek živio hiljade godina kao primitivac i odjednom izmislio sva čudesa današnjice. Nismo toliko inteligrntni. Čovjeku je vjera u nešto svevišnje bila potreba prije više hiljada godina. To su bile prve zakonske knjige jer je vladala anarhija. Obuzdavanje zivotinjskih nagona u čovjeku se radi tako što ga isprepadaš sa nečim njemu nepoznatim. Realno, knjige nam ne daju odgovore o postanku a čovijek kroz evoluciju ih traži i traži. U ljudskoj psihi je usađeno da moraš da se opredijeliš kome pripadaš. Vjerski, politički, nacionalnoj.. Ni u jednoj vjerskoj knjigi ne stoji da su crnci ili kinezi drugačiji od bijelaca i obratno. Bit svega jest da je sloboda uma postala zabranjena samim nametanjem šablonskih bolesti koje globalno ljudski um olako prihvata jer ne želi da se zamara i strah ga je. Strah od novih spoznaja.
pa sto ste onda cekali 1400 godina da nam kazete to sto ste znali. zasto su to naucnici morali ponovo otkriti
Zato sto nevjernici nevjeruju, i kad bi im i cuda sa neba bila spustana, opet bi rekli da je neka varka ili carolija.
:) https://www.youtube.com/watch?v=6RT6rL2UroE Da bez veze ne pisem, covjek je to ovdje rekao dostupno na svim jezicima: https://www.youtube.com/watch?v=iMUiwTubYu0
Logika religioznih je neprikosnovena hhhhh :(
Evo glupacice nek je ovo prikosnoveno..http://sh.wikipedia.org/wiki/Ateizam
Cekamo kaznu duha na nebu koji nas je sve stvorio i poslao nam poruku kako da živimo preko svojih magičnih ljudi. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
"Gang bang", "crna rupa" i ostalo su najgluplje besmislice. Svijet ili Kosmos jednostavno postoji. Nije mogao nastati iz nicega jer je nista besmislica, Nula ili “nista” je matematski odredjena kao relativan pojam koji se nalazi izmedju minus beskonacno i plus beskonacno. Drukcije ne moze biti nikako. Normalan covjek ne moze da osjeti fizicki nulu kao ni beskonacnost bilo negativnu ili pozitivnu zbog toga jer je sva nauka zasnovana na subjektivnim misljenjima ljudi ciji je zivot konacan. Sve se krece u beskonacnom prostoru i vremenu. Prema tome, “Gang Bang” ili “Postanak” moze biti samo relativan i da se odnosi parcijalno na nas Suncev sistem ili nasu Galaksiju. Posto ljudski zivot zivimo kao konacan nije ni prirodno da mozemo realno shvatiti beskonacnost.
1) BIG BANG degenu 2) ako nešto ne može nastati iz ničega de ti meni objasni ko je tvog boga stvorio prije svega?? Sada ćeš reći da je bog samog sebe stvorio prije nego što je stvorio univerzum i sve, a ja ću ti reći da si budala
Kako je mene babo znao osinuti kad sam bio mali i ja sam onda skontao sta je veliki prasak sve mi ispred ociju sjevalo po dva dana!
Nauka se bar trudi da nadje odgovore i naravno da nisu konacni vec se nadopunjuju ili izmjenjuju u zavisnosti s novim saznanjima.U nauci nema autoriteta cija se misao ne smije preispitati.S racionalnog gledista je toliko teze predpostaviti i dokazati postojanje boga nego svih ostalih pojava koje savrseno funkcionisu u skladu sa zakonima fizike.