Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas sve nesto na tri,tri naroda,tri predsjednika sad i tri sunca
Nemoj tako. Da možeš iz sarajevske SDA favele da vidiš 3 Sunca, a sa Jahorine samo jedno - Bakir bi odmah rekao da je sunčani budžet Kantona 300% veći od Republike Srpske...
@1dis Saberi budžete FBIH i Kantona Sarajevo, pa podeli sa brojem stanovnika sarajevske SDA mahale, a onda uzmi budžete Republike Srpske i Banjaluke, pa podeli sa brojem stanovnika Banjaluke - i javi šta si dobio, SDA Fekalistanac… ukoliko ovo nisu preterano komplikovane računske radnje za ostatke tvog talibanskog mozgića.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Troclano sunce. Pravda za sva 3 naroda na jahorini!
Kakve gluposti! Ovo je odraz sunca od kupolu. IDENTIČAN efekat se dobije kada se staklena posuda pod određenim uglom postavi iza izvora svjetlosti. Jednostavno i tačno.
https://www.youtube.com/watch?v=LuauyBOc6tg
@AhmedRizo1 Imas li kakvog pametnijeg posla u zivotu osim sto komentarises gluposti po forumima i portalima?
https://alancatovic.wordpress.com/2018/12/16/lazno-sunce/
Podijelise nam i sunce
Kad ti izraste treće oko, ili naraste rep, sve će ti biti jasno...
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Jel zastava RS na jednom?
Kršćanstvo na nebu. Ono sto oni vide ko tri ustvari je jedan samo su slijepi pored ociju
I to bas jedno veliko (predsjedavajuce) i 2 rotirajuca 🤣
Besedila Republika Srpska Federaciji BIH "Kako si ružna i kako smrdiš, pih, nemaš ni autoputa, ni vodu, nemaš ni lekova, ni slobodu, imaš samo onog Bakira junca a vidi mene, imam čak i 3 Sunca, ti nemaš ni hleba kriške ajde da te vodim do srpske Gradiške da vidiš malo autoput i Evropu ne brini se, plaćam ja i piće i klopu..." https://www.youtube.com/watch?v=B5rjXQbcv2A
@Korisnik95 Kakve veze ljiljan ima sa nepismenom SDA talibanskom sirotinjom? Ljiljani postoje na grbu/zastavi Srbije, gde su na zastavi takozvane BIH?
vanzemaljci
Na Jahorini vidiš 3 Sunca... u sarajevskoj SDA faveli ne možeš da vidiš ni ovo jedno - usled dejstva toksičnih magluština.
@1dis 🤣
ovo je neki hologram, vjerovatno zla Amerika opet nesto sprema
hahaha dobar
Na Jahorini 3 Sunca, a u sarajevskoj SDA faveli 3 Predsednika...
A u Hagu trenutno 30 srba zlocinaca