Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni Musk jos uvijek ne dobaci do Mjeseca..sa ovom tehnologijom.Naprosto ne vjerujem da su Ameri dobacili sa necim sto je imalo memorije 10 puta manje od mobilnog mog..
JUDO PLESACU moje peto i pol culo mi govori da ovdje nesto nije u redu...sve je laz usudio bih se reci.
Kad treba da prizemlji kao kamere se ugasile. Pa i ja sam madjionicar samo trebam ugasiti svjetlo prije nego izvucem zeca iz carape
@Viral Da, koja "slucajnost", nema kamera kad se navodno "prizemljio", ovo kao da je madjionicar izvukao zeca iz sesira.
Prodajem polovnu raketu,malo presla
Zamjena, sta sa profila?
Elon je Tito....
ako hoćete na mars pitajte naše političare oni su odavno kupili dulume i rezidencije na stjenovitom Marsu.
Bravo Space-X. Dokaz ljudske upornosti i ingenioznosti. Kod vas su se okupilo oni najbolji, a kod nas su ostali oni najgori i to jos i vlast preuzeli.