Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I put taj cijeli i to sto ce uraditi se ZASTO tacno ne smiju pustiti live video na ytubu? Sta im mozes sto ces gledati? A nije li idealna reklama?Ispisi po njoj firme koje hoces..ali NE! Nikad to necete vidjeti bez obzira sto to samo moze novac donjeti..a ti sad skontaj zasto..
Ta ce SpaceX mi imamo voz ide do Capljine cak..
Sad ce nasi strucnjaci, te zemlja ravna, te ovo te ono
A ti vjerujes da je zemlja lopta oko koje su presavijeni okeani.Ti vise vjerujes lazljivoj masonskoj NASA nego svojim culima.Zemlja juri oko svoje ose 1.600 km na sat,onda oko Sunca juri 100.000 km na sat,onda sa Suncem kroz galaksiju juri 1.000.000 km na sat,onda sa galaksijom juri kroz svemir 1 milijardu km na sat i ti vjerujes ovo.Ispiranje mozga cini cuda,jer sam sam kroz to prosao,pa u prvom razredu osnovne skole ti tutnu globus u ruke i kazu zemlja je okrugla ko lopta.
Jel im hame nastelio gefufnu, cinculator i flošovu štangu prije lansiranja?
Nije dobro prevedeno, ime rakete je Falcon Heavy a ne samo Falcon, SpaceX koristi rakete koje se zovu Falcon al imaju oznaku pored imena kojom se razlikuju modeli.