Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đe sad Brus Vilis...
...nadam se da će uspjeti, šteta bi bilo da na samom cilju sve propadne...
Zato je Šešelj pušten na slobodu, da u miru na slobodi spasi ovu sondu.Ta ona pripada njima.
aa đee ovo hh
vidim većina se ovdje veseli Jbg nije ni čudo što bosna propada kako bi narod bio sretan da nesto krene naprijed. najbolje je podjeliti vam toljage i vratit vas u pećine tad bi bili najsretniji
e jebiga :(
Klix obavjestava iz paralelnog univerzuma - sva sreca pa sam gledala Esinu pres konferenciju uzivo prije tri sata... Nidje veze ovaj clanak.
Ova slika gore prikazuje fotografiju preko jedne od "nogu" Pheale,ona trenutno staji na tri noge,četvrta nije uopšte na tlu komete,za sda samo primaju fotografije,koga zanima ima dosta toga na stranici BBC
Opet su meteorolozi zakazali, jer nisu na vrijeme uključili crveni alarm. Nadamo se da će se oblaci razići u narednim danima.
stize chuk norris.
ode sve u pm polje mandarina sam mislio bezobraznici
Nek joj nauce sta naucnici :)
Sonda Philae zvana peh
Nek pošalju još jednu da joj pomogne