Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nobela izumitelju! Sto se tice cijene, to ce padati kad udje u masovnu proizvodnju. Konacno neki izum za dobrobit covjecanstva.
To u Bosni ne mere proc jer ni ovi sto oci imaju nevide nista i tako i treba jer nije po Kurranu.. Efendijica Ceric.. Ni kod nas u Republici Srpskoj jer to nidje ne pise u nasijem citabima Efendijica Nikolaj jebal ga vrag onda bum slijepi vidjeli vise nego moji katolici u Herceg Bosni (ups,ovo mi je izletejelo) sa ocima, sto pape ne bum dozvolil, j e b l ga vrag... Efendijica Puljic Sva trojica u horu: Ne smijete vidjeti vise nego vam mi dozvolimo,
eh k.i.t.a jarane poboljsace zivot samo onima koji mogu da plate 9500 $ ostali stap u ruke
hahahahah =D
paznja cure, pomocu ove nove tehnologije \'haj ga bar pogledaj\' dobija sasvim novo znacenje...