Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što vi reko antivakser ravnozemljaš, u studiju snimano
A ti vjeruješ da negdje lebde sami.Oprani mozak.Zakaceni su na helijumske balone i nakon par godina se sruse.OPRANI MOZAK.
ne slazem se sa njima al brate razumijem i njih donekle, vlada te laze gdje stigne i ti onda pocnes sumnjat u sve sto ti kazu, samo se sjetim sto hiljada radnih mjesta i respiratora.
Snimak je zastrasujuci, mislim da Mensur zasluzuje nagradu za video godine, sve se vidi veoma jasno i citko nepregledno, na posljetku se ptica ipak okrenula i napala misa ispod susnja, ali Mensur nije odustao i zato je tu gdje jeste, nije dzaba dugo cekao isplatilo se, mislim da su i ostali na klixu jako nezadovoljni sa Mensurom, u pitanju je ljubomora, svakako sretno
Sto ne svirati u Laktase. Taman na vocnjak jedan imao je mjesta
I to nas mašilo
Sta na ovo MVP Dino kaze.Ako on potvrdi onda je snimak autentican.
Bravo Menso, vrijedilo je gledati u mebo
a mozda sam sinoc heb......o il nisam putanja je bila... mozda prava mozda ne... tako nam je sve nazalost
lijeva slika nebo, desna more
Pukao helijumski balon na kojem je i bio zakacen...
Osugo se dok je preso iznad
I on huda nece u Bosnu zaposve!
Tatelit
Opet fulio.A nije da nema kandidata :D
Ne znam šta je ovaj čovjek snimio i šta novinar tvrdi, ali na web stranici od jutros vidi se da je isti satelit u ovom trenutku iznad Kine
E da je covjek imao iphone neki zadnji model pa još pro imali bi snimak.