Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dominacija ljudi nad zivotinjama ==> genocid nad zivotinjama
Majmune gl u p i sutra da fasujes neku bolest zahvaljivo bi sto imaju lijek za to. A kako su dosli do njega , tebe bas briga.. ma ja
pusite vutru i uzimajte redovno dobru brzinu i necete biti bolesni..evo ja vec 10 godina zdrav ko boca
Odkad je oglo culibrk ovo znao.......
A vi nazalost mislite da oni ovo rade da bi vama lijekove pravili ?? Za sve ima lijek, ali nazalost ovi naucnici ja mislim da samo prave vise bolesti..
isto kao sto je nedavno bio clanak da su naucnici razvili najsmrtonosniji virus u nekoj labaratoriji u shvici..ali eto iz preventivnih razloga da se na njemu uce u slucaju ako nam se slican virus pojavi ( kao i sto garant hoce, kat tad), pa da smo spremni..stvar je u tome sto ako istrazivanja virusa izmakne kontroli, moglo bi na sto skupo kostati i Nuklearne elektrane su fol bile sigurne i nisu predtavljale nikakvu opasnost za okolinu dok jedna ljudska greska nije izazvala katastrofu..Cernobil, Japan ..sami trazimo belaja..ne znam kuda ova genmodifikacija vodi..a sto se tice lijekova, i tu ima malo farmaceutskih ubleha, prodaju ti Placebo ( u dosta slucajeva), a razgrnu dobru lovu i uz to dobijes bezbroj nus pojava itd .svim tim farmaceutskim firmama je ipak vise stalo do novca nego do tvog zdravlja. a i ovo gen modifikikaciju ce kasnije sluziti u komercijalne svrha, stvore kravu mutanta koja je dosta naprednija od ove koju je priroda stvorila, i bice vise na cijeni nego obicne.
srbi su tako stvoreni
Svi ovi torabijevci što komentarišu neka slobodno bojkotuju lijekove.
@bubisarba - pa ponudi se ti da na tebi rade .
A šta će nam ?
Da, da pogodili ste ... \"Marija prdnu - Hristos se rodi\" ! Helem, neki joj frajer složio priču tipa \"ma je..ću ja tebe, a da ostaneš djevica\", a ona k\'o i svaka mlada kurvica, nasjela. I sada srvadija slavi ovaj događaj. Nije ni čudo što su sve vl.aš.ke kćerke kurvice.
znaci bush ce uskoro da dobije blizanka brata
vidi dva Tihica :O hahaha
Sta to radite, ubice vas bog... oh, wait... Nikoletina Bursac: \"Majko, komandir rek\'o nema boga!\"
Pa to su uspjeli prije vise od 60 godina, koliko ono bi Bushu?
PLANET OF APES !!!
Odgovor prirose ili Boga će biti žestok!