Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pronađete mog...
Ne i ne...ja u krevetu moram imati makar minimalnu dozu intelektualne satisfakcije sto uz clana obitelji ciji mladjahni junosa ima zivotnu preokupaciju sa Usanovicem, a u skladu sa teorijom o \"iveru i kladi\" tesko da ce biti moguce.
Apsolutno ne dolazi u obzir ... majka mu uopste nije moj tip. E sad ako ti imas kakvu sestricu...mozes da je dovedes na pokaz da je Marjan i ja pogledamo mada nista ne smijem da ti obecam. Naime, Marjan je jako izbirljiv.
ebo ti marijan mater i ti njemu i svi iz conspiracy theory majmune. usanovic je alien tako da tvoja teorija pada u vodu. ako mi nevjerujes pitaj ga.
Predlazem da pogledate kratki film na ovoj adresi : http://www.theorionconspiracy.com/ Isto za ovo ne bih znao da mi nije rekao Marjan.
@gray U tom slucaju je za pretpostavit da ce predsjednik vlade nam bude Mile DoDick,inace moj dobar prijatelj, koji je jedini sposoban da nas odbrani od vanezemOljaca....
@grat sta ima sch lol
Ne pametuj!!!
Ovo je stari plan na kojem sada pocinju da rade. UFO tehnologija je ustvari zemaljska (nastala na Njemackoj VRIL tehnologiji) i uskoro ce objaviti REVOLUCINARNU vijest o susretu civilizacija (zato i ovi svi silni filmovi kao priprema ljudi) a to ce ustvari biti lazirano sve u cilju ujedinjenja svijeta pod jednom vladom. Bit ce lazirana vanzemaljska prijetnja i onda ce pod izgovrom te prijetnje oduzeti ljudima slobode i pretvoriti nas u roblje. Ovo sve znam jer mi je rekao Marjan.
kar\'na moja a ne vanzemOljac xD
@Doktor ...hahahahai u Srbiji
Šta će nam vanzemaljci kad nam je ionako sav svjetski sistem vanzemaljski...
ne trazite venzemOljce po svemiru, imate ih u RS kolko ocete.....
OVIM PUTEM POZIVAM VANZEMALJSKE RODJAKE DA SKUPA BOJKOTUJEMO ČEHOSLOVAČKE TRAMVAJE!!!
Samo Allah zna.