Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao sto znamo na Mjesecu nema vjetra tako da ne znam sta bi doprinjelo konstantnom vibriranju zastave..bez obzira na gravitaciju mjeseca. U pozadini nema zvijezda, što je vrlo čudno pošto se nalaze u svemiru. Njihove sjene padaju na različita mjesta, a pozato je da je jedini izvor svijetlosti Sunce. Snimljeno je slijetanje letjelice na Mjesec, a na Mjesecu nikog nije bilo!
Mjesec u bestežinskom stanju ? Da ti nisi malo van težine ? Otprilke 496% puta više nego dosta, ili možda 20 puta ako nije čak i više od toga 20%.. Mjesec ima GRAVITACIJU pa prema to ima i SILU TEŽE (jer je to ista riječ). Mjesec NEMA zrak, ali zrak NIJE potreban da bi se nešto "viorilo". Da bi se nešto "viorilo" potrebno je kretanje (vibriranje) tog predmeta, na primjer razvučene žice na kojoj se u BEZRAČNOM prostira okači zastava kopa bi se zbog nedostatka zraka i vjetra skljokala prema tlu (mjesečevom). Zbog toga se navedena zastava i "viori" u BEZRAČNOM prostoru.
Ispravka: "ćemo".
Eh, konačno čemo 2021 napraviti mali korak za čovjeka, ali veliki za čovječanstvo.. P.S. još uvijek postoje ljudi poput korisnika "pitanje" koji vjeruje da su se amerikanci 60-ih šetali mjesecom i vjeruju u njihovu zastavu koja se i dan danas ponosno "viori" u bestežinskom prostoru!
glava ti je okrugla
ispravka mislio sam reći: tih istih 90% bosanaca ionako vjeruje da zemlja NIJE okrugla
zašto ovo objavljujete? ionako 90% bosanaca ne vjeruje da je armstrong bio na mjesecu (niko nikad ne spomene one POSLIJE njega) u drugu ruku, tih istih 90% bosanaca ionako vjeruje da je zemlja okrugla, da ima neki čiko na nebu koji kroji sudbinu, da čiko iz maroka liječi dodirom ruke, da pomračenje sunca znači kijamet, tako da je praktično svejedno objavljujte šta god hoćete, bitno je da vi zaradite na klikovima, a i da se raja malčice nacionalno i vjerski iživi
salju ljude na mjesec, a kod nas prave skelu za prevoz preko rijeke
nema boga