Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga moja S.M. spoznala bi ti sta je strah kad bih ti ja na jednu stranu stola stavio sve neplacene racune sa opomenama,rate kredita i kazne saobracajne a onda ti dao svoj novcanik da ga otvoris...sva bi ti preblijedila...u naj manju ruku...garant..
nije mene jos vidjela
ja volim velike sise,i nije me strah
svaki put kad hocu da se razveselim dodjem na sa-x i pocnem citati ove komentare i kvazikomentatore :D je.bo.te treba vas izabrati neke, pa neki humoristicki show napraviti da zabavljate narod, mozda bi se ljudi dog da vam i plate xD dosta jakih razmisljanja se moze procitati, al vala i gluposti :)
dajte je meni u ruke da vidim sto se nece prepast :P
potpisujem i ja,komentar ti je strasan jos ako je stvarno tako onda sam ostao bez teksta
hahahahaha, halal ti vjera za kometar :D
nije nikada usla poslije mene u halu...vidjeli bi mi tu S.M
Da ovo mogu uraditi vojnicima.
al zato se prepadne kad joj udje 24,5cm
cekaj, cekaj, a jestel joj pokazali onog Vlajkija iz Banja Luke?
J.e.b.o. Ti Chuck Noris nenu...
S.M. se boji Chuck Norisa :D