Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanimljivo,a skoro je objavljeno u naucnim casopisima da su nakon dugogodisnjih ispitivanja utvrdili da se celije mozga za razliku od drugih ne mogu obnoviti.
Vec se decenijama zna da se celije ne mogu same obnoviti jer nervne celije nemaju centriole za dijeljenje kao sto to druge imaju. Medjutim postoji nada da se maticne celije mogu reprogramirati u nervne.
realno mogli bi ste još više da radite na tome. Regenerirajte ga do te mjere da se više ne svadjate i prijetite jedni drugima oružjem.
...auuu...nemere na balkanu...đeš regenerisat nešto čega nema...
auuu...(nemere) samo kod komunista :)
...jes, dobro si...ovi demokrati sve sam lumen do lumena :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
imali bi sta raditi u bih decenijama