Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nastavite necete li nam kakvu glupost donijeti poput novog virusa. Kao da su nam stijene bitne uzorci i mars imate iste u hercegovini 😂zadrzite se vi na fotkama.
Kako prve uzorke, pa zar Ameri nisu davno krocili na Mars, mora da su ponijeli i uzorke...ja provaljotina od ljudi majko moja.
debilu stijena, nije isto stijena i tlo kretenu glupi
zaboravili burgiju?
Ništa bez Bosch bušilice
Bilo tvrdo tlo u studiu.
E jbg.
Suplja planeta
Smerdijanski fosili stari milijardu genocidnih godina. Detaljnom analizom skorenih gohvana na kostima, dokazano je da se radi o vrsti Space Pedofilius Genocodius. Danas poznata kao trozubi Smerdi, karakterističnog genocidnog i pedofilskog nagona a nekad veoma kvalitetne kmetovske sirove snage.
okani se nacionalizma
Kakva nacionalizam. Ovo je cista nauka. Molim te prestani da kupis poene kod SIPE i FUPA, i potpisi peticiju za ponovno bombardovanje Smerdije od strane NATOa. Pozz drug, imaj usranoguzi dan, i bog te trozublagoslovio. ☦️☦️☦️☦️
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dakle i letjelica Rovera se ponasa kao i automobil Rovera. Sreca pa letjelice ne proizvodi AlfaRomeo