Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2.5 miliona mega pixela. E golemoz Znaci NASA ima tehnologiju stoljece unaprijed.
Dosadno do bola
Bhjjj
Dodikove, Baketove i Čovketove izjave još više oduševljavaju svijet
Patološki Lažovi! https://epoha.com.hr/2022/03/10/upoznajte-devon-island-mjesto-u-kanadi-na-kojemu-nasa-izraduje-svoje-snimke-s-marsa/
Hoces istinu drug, ta epoha i slicni portali racunaju na to da ces ti nasjesti na fake news da mogu lijepo unovcit tvoje neznanje. Edukuj se malo.
Meni kako se čini Mars je ravan kao i zemlja😉😉
Kaze lake Jezero 😄
djezeroo...e jbg
Temperatura na površini u prosjeku bi iznosila -63 stupnja Celzijevih, ali za takve situacije postoje zaštitna odijela i zakloni - jel taj ROVER na baterije?
nisam znao da putnički avioni lete oko Marsa, eno trag od aviona...... :(