Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast! Vidite da možete objaviti koristan i dobar članak kad hoćete.
Kultura izražavanja, ponašanja i govora važna je za svakog čovjeka, a pogotovo za nekoga ko obavlja javne funkcije. Nažalost to se ne može reći za pojedine bosanskohercegovačke političare koji svojim nastupima gotovo svakodnevno zgražavaju javnost. Jedan od takvih zornih primjera je i posljednji istup na društvenim mrežama Vojina Mijatovića
Koristan jeste, ali sa druge strane korist za klix je nešto za prepucavanja, ovako slabo ko i da otvori hoće, al da je tu glava nekog političara tu bi se odmah masa simpatizera i protivnika stvorila, ovako neutralna osoba pa slab interes
Ovakvih članaka nade nam treba brate a ne onih koji u nama probude ono najlošije pa bi se samo svađali ispravljali krive druge i na kraju otišli iscrpljeni a ništa pametniji. Čovjeku svaka čast i zdravlja i što manje posla..
VOKABULAR NA NIVOU Rječnik jednog ministra; Mijatović: Nab.... i vas i Dodika Mijatović svojim prostačkim vokabularom, bez obzira kome se obraća i iz kog razloga, sramoti, prije svega funkciju na kojoj se nalazi, Federaciju BiH, ali i cijelu našu zemlju i sve građane koji nikako nisu zaslužili da ih predstavlja jedna ovakva ličnost
Svi zaposleni u Norveskoj ove godine mogu dobiti povecanje plate najvise do 5%, dok ce nas Riad za ovaj clanak dobiti 15%.
Sto bi Laza Lazarevic rekao: Nije zlato sve sto sija. Naravno velika je razlika izmedju Norveske i BiH, ali nije sve u Noreskoj perfektno, jer i u Norveskoj, kao i u BiH i pored sve tehnike i opreme nekada ljekarina prave greske, koje budu kobne za pacijente. Ali, u Norveskoj poseban drzavni organ prima prijave pacijenata na rad zdravstvenih radnika, sto je ipak malo drugacije nego u BiH.
Vidite da se može i van BiH uspjeti haahahahahahahahah
U norveškoj je kreft, kod nas je rak samo u klixu je kancer
Imaš li sta protiv političara rakova veoma bi ti bili zahvalni
Dijasporac a ne mijenja pelene i pere guzice?
U BiH se već 34 godine ne cijeni znanje, već stranačka, nacionalna i vjerska pripadnost! Zato svi stručnjaci uspiju tek kad odu iz ove vukohebine!
Pa koliko me pamcenje sluzi stranacka pripadnost pa ponekad i vjerska je bila glavni gaktor napredovanja i pred 35,36,37,38,39 godina......nastavi niz!
Bas lijepa vijest konačno na Klixu.ba
Ispravka krivog navoda. Riad Hajdarevic je norveski strucnjak, koji je porijeklom iz BiH, a ne naucnik iz BiH koji radi u Norveskoj, sto je vrlo bitna i ogromna razlika.
Ne seri, Rijada znam licno i Sarajevu studiro.
Ne seri, Rijada znam licno, studiro je u Sarajevu.
Btw napisite i to da je decko rodjen u Norveskoj, da je prosao kompletan obrazovni ciklus u Norveskoj, sto je neuporedivo s onim sto iziskuje proces studiranja u BiH, pa odlaska vani, integracije i uspjesnog adaptiranja. Dakle, ovo nije primjer nekog naseg momka, koji je uspio da s nasim faxom iz BiH gore napravi karijeru.
Ne Seri, Rijad je studirao u Sarajevu. Za vrijeme rata je bio vani, ali ne u Norveskoj. Ne sjecam se gdje je bio, ali je pricao njemacki.
Daj ti nama Konakovica,Zahiragica i Okerica...vrhunske sportaše,čakijaše i tako to... pusti ovo,ovo niko ne cita
Logično, da je ostao u bosni i bez stranke, mogao bi za brzu poštu raditi
Nije mogao ostati u Bosni, kad je momak rodjen u Norveskoj:)
Kancera hahaha jelise tako zove rak kod nas.kp ovo pise neki zapadnjak
Nije kancer već karcinom. Engleska riječ cancer je donijela dijaspora koja nije naučila engleski a bosanski je zaboravila.
Ne ide ti baš bosanski najbolje. Ispravno bi bilo: “Englesku riječ cancer…” Nisam znao da su naši ljudi koji žive u inostranstvu umiješani u rad kliksa.
I ovaj naucnik je dijaspora, jel tako? Ne zna on engleski.
Blago ovim ljudima koji su u prilici bavit se naukom.Kod nas samo teleci jezik politicara svaki dan.