Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nije opasno uci u granap, placati racune? Opasno je ono sto jaca imunitet, opasno je otici u prirodu, trcati, voziti biciklo. Ne znam, ja nisam cuo da se neko zarazio na planini... Osim toga, skoro trecina zarazenih u BiH se zarazila po zdravstvenim ustanovama, ali opasna je planina i biciklo.
@DjuroDjuric Nešto slicno sam htio napisati. Ljudima se sputava sve ono sto je zdravo i utice na jačanje imuniteta, a do sad je jedino poznato da se protiv ovog virusa bori isključivo jak imunitet. Bolji je ustajao kucni zrak i slabo kretanje, nego fizička aktivnosti, trčanje, biciklo, planinarenje... Bitno je da raja ide u baucentre, granape, razne šaltere...
Jeste li pitali Solaka i Pilav za misljenje...oni bi zabranili disati da ikako mogu!!! Ovo je silovanje pameti obrazovanim ljudima.
al seru
Ako se voziš avionom drži razmak od kilometra minimum. Avion juri brzinom i do 1000km na uru. Znači kad podjeliš sat na iljadu km, ostaneč bez sata.
Sve mi je jasninr da naucnici o koroni pojma nemaju :(
Kod nas niko ne ne trci ili vozi bike tako da nema zime za nas. Sport i rekreacija sta je to ?????
Zamisli koliko si iskontrolisan i glup kad se fakat počneš x metara udaljavat od porodice i prijatelja zato što su ti tako rekli.
Ljudi kaslju jer nisu dugo bili na svjezem zraku, puse puno u zatvorenom. Druga stvar, idite u sumu i setajte. Dugo setajte kroz borovinu.
Nemojte hodati iza strarijih. Prde u pokretu neprestano.
Onaj iz auta,ako otvori prozor,može sijati virus kilometrima iza sebe.
To sam i ja juce pomislila kad sam isla iza jedne cure, reko vidi ovo, ja idem iza nje, ona dise, ostaje u zraku bar 5 minuta iza nje "njen vazduh", a ja ga udisem, kao sto ostane cigara u zraku par minuta...ali ako ostaju kapljice 3 sata u zraku koliko je uopste sigurno ulaziti u velike trgovine ili proci putem kuda je prosao zarazeni u naredna 3 sata?
@ljuspica a, može ti pasti i klavir na glavu iz zraka i ubiti te na licu mjesta....