Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj Bože mislim da je takvo nešto još uvijek u domenu SciFi-a ...... iskreno se nadam da doktor zna šta radi i da mu ne ulijeva lažnu nadu ...... kako god , sretno Valerij :)
..pa slušaj od negdje se mora početi...momak zna šta ga ionako čeka...odlučio je...a sad...možda bude samo jedan u nizu poboljšanja procedure i to mora uzeti u obzir naravno...bar bi ja uzeo...možda će morati mnogo operacija proči dok se to ne usavrši! mada po meni pošto sam sci fi geek...pravi pomak nekad u budućnosti bi bio...da ti fino kloniraju tijelo od tvoje vlastite dnk...i to urade... a onda korak iza toga...jeste da ti uopće više ne treba operacija...nego samo kloniranje tijela...i onda prenos podataka iz mozga u novo tijelo! al hej to je već viša znanost!
naravno , za sve mora postojati prvi put i neko mora pokušati da bi znali jel moguće il ne ..... za sva dostignuća koja sad imamo , mnogi su se morali žrtvovati i biti " pokusni kunići " a što se tiče ovog ostalog što si naveo , vjerujem da će i biti nekad u budućnosti .... , klonira se osoba , dobije se tijelo a " duša " bude spremljena na nekom flash driveu , prištekaju ga i ubace ti osobine , karakter i ostalo i ajd vozdra .... hahahaha nešto slično kao u Assassins Creedu al malo smo daleko otišli , ko doživi pričat će :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa nije jabuka da ga nakalemi
Svaka čast, bori se za život, nema šta izgubiti, a daje doprinos nauci! :)
koga li ce zaklati pa da njega nasadi
To nije transplantacija glave nego tijela, glava mu valjda ostaje, tijelo mijenja
Kisla mu je glOva ljudi...
Zdravlje..mnogo nas ga ne cijeni,dok ne oboli...teske su ovo stvari,ako mu bilo sta moze spasiti zivot-samo naprijed.Sretno mladicu!
Glupan. 12mil$ koliko će koštati ono što ne može uspjeti se bolje moglo utrošiti na humanitarne akcije pa da Valerija svijet makar po nečemu dobrom pamti, ovako će smao glumiti frankenštajn ekperiment i crći na na tuđi trošak.
Mada od ovoga nema ništa, već su odustali jučer ;)
neka ti je sretno...al ipak mislim da je to nemoguce!
'Naci glavu za glavu, prosto k'o pasulj....
Cega ba...???
Joj,truba bi bilo da se frajer probudi poslije "presadjivanja" glave i skonta da mu je tijelo od crnca! :-)
kad na vrbi rodi grožđe ..
ja ne vjerujem da je to izvedivo...
*izvodivo*
...naravno da nije.....ali, kao što reče jedan vrlo pametan brko.....ljudska glupost nema granicu....😉
PRIKAŽI ODGOVORE (2)