Veliki korak za nauku
0
Prvi snimci Sunca u 3D formatu
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidi se. Vidi se da jako volim djecu. TVOJU.
Pa vidi se da si pravi musliman, svaka čast, tako se vjera brani.
@@ZATO ZATO BI TI SE JA SA DJECOM DOBRO SLAGAO
ja bi ti se sa djecom slago bas dobro
Ti bi se baš lijepo slagao sa prorokom
ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii SUNCEEEEEEEEEEEEEEE
zato sto ja volim djecu. Tvoju. I sto ti ih redovno karo, da znam ko si. Eto Sto.
ne kontam šta je uvrijedljivo? to što je lik citiro neki hadis? ili što ovaj voli djecu?
Znate brisati komentare koji govore istinu o vasem (ne)radu, (ne)profesionalizmu i dobro poznatom copy-paste, a ovo sto je uvrijedljivo nista ha?
Imate dosta komentara da izbrisete ;) ucinte to!!
rijaseov tekst bilo kojoj osobi sa zdravim razumom ne daje nikakve odgovore. u njemu saznajemo da je tada bilo normalo imati seksualne odnose sa djecom koja imaju menstruaciju ako ti njihov otac to dozvoli, da muhamed ko biva to nije htio ali pošto ju je sanjao tri puta slijedi da mu je bilo naređeno, da mu je prvenstveni cilj bio da je odgoji... ipak bih izdvojio jedan posebno smiješan dio koji prilično dobro oslikava moral pisaca teksta i njegovu viziju zadovoljenja tjelesnih potreba: \"Jedina djevica koju je oženio bila je Aiša, r.a., sve ostale bile su žene koje su ranije bile udavane i većina ih je bila u srednjoj životnoj dobi. To, bez sumnje, ukazuje da je zadovoljenje tjelesnih potreba u Poslanikovom životu bilo sporedno, dok je ispunjenje visokih moralnih zahtjeva bilo primarno.\"
ta ce sunce...
Ovdje su snimci sunca u 3D formatu tema, molim vas da izbrisete, nevezane komentare.
Molim gospodu koja (po mom stanovištu) vrijeđa mog Poslanika, A NIJE ZLONAMJERNA, da pročitaju sljedeći tekst, zanimljiv je i daje odgovor na vaše pitanje... http://www.rijaset.ba/index.php?Itemid=301&catid=194%3Amuhammed-as-mevlud&id=5320%3Azato-se-muhammed-as-oenio-hazreti-aiom-tako-mladom&option=com_content&view=article
sunce kao i ostali objekti u svemiru se okrecu oko svoje ose elipsasto a ne kao sto je na snimku