Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kruženje Zemlje oko Sunca zove se revolucija a ne rotacija. Zemlja pravi rotaciju ali oko svoje ose, zato imamo smjenu dana i noći.
Čestitke za američko proljeće.
Mali Oglas--------------povoljno prodaem domaci garlik (beli luk) iz Wuhana za uspesnu borbu protivu kurona viruz. dokazano deluje na kuronu.
moje omiljeno godisnje doba🌹🌸🍀🌺🌾🌼
Hoce li biti čimburijada.
@skubi-du hoce sljedece godine
Pa..mozda gripa posizila i postala opasna..gripa-meetopata. .dzavo je odnio..
Iako godine koje su djeljive sa 100 inače nisu prijestupne, 2000. je bila prijestupna godina, jer je djeljiva sa 400. To je uslov koji ste preskočili u tekstu.
@foggia To je pravilo uvedeno 1582 da bi proljeće dolazilo 21. marta, ali je kasnije ipak imalo kontraefekat da je sve češće 20. marta.
Opet Tramp naštimo