Pronađen mrtav na plaži
14
Prvi put snimljen najrjeđi kit na svijetu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj najrjedji... pa da je najrjedji samo bi se prosuo po plazi, mislim da je prilicno gust, uopste nije rijedak
ŠTO LAGUMDŽIJU NE NAĐU OVAKO
I ovaj \'rijetki\' mi izgleda ko da je mazn\'o par klipača ko ti, ha, eno ga nasmijan lezi ocam\'
Zaista zanimljiva vijest... Ali jedna od mnogih koja mi se zgadi pri čitanju zbog nedostatka lektora. Ako štedite na tome, kao što niste pri re-brandingu, barem pročitajte još jednom to što pišete, jer tonete laganini... Prijateljski savjet, a vi kako želite i umijete :-) Evo, npr., ja sam mazn`o par pivki i ne lektorišem se, ali barem ponovo pročitam šta sam napisao... Nadam se da vam sam barem malo besplatno pomogao :-)
joj vidi ga jest rijedak
...imenjače, eno ti u španiji odobrili istospolne brakove...muštuluk :)
Ovo nasilje u familiji bilo, muz je tuko, nije htjela da prizna cije je dijete, vidi joj SLJIVE na OKU, maltretiranje tesko, i ne izasla iz vode !
Veći od moje kite
zovite Horatia ! ! !
...volim se druziti s kitom...
A sta je sa kitom od preko 20 cm ko u mene..