Nessie nije samo legenda?
0
Prva slika mitskog čudovišta iz Lyme Regisa
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedna od najvecih podvala turzima jezero loch ness gdje zivi misteriozno bice koja ima i nadimak cak, nessie... ali zalosnije je sto je svima to cool a bosnje kad su htjeli podvaliti da imamo piramide popljuvani su :rolleyes:
a gdje pise fotografija zivota vam?
prva fotografija? Ili prvi model eventualnog izgleda?
zar je moguce reci da nesto ne postoji? filozofski gledano nista nije moguce dokazati da ne postoji, samo se moze reci da nije pronadjeno...ali u potpunosti se slazem da ovo cudoviste ne postoji ;-)
...razguli pa čitaj nešto drugo... Sa- x je zakooon!
Jadni mi pa smo osudjeni da citamo ovaj SARAJEVO-X... al mora se kad nemamo druge... oni izbacuju vijesti o nasim politicarima a isto rade kao oni... to je to SARAJEVO-X, mito i korupcija...
@E.T. hvala :D
ZUTA STAMPA !!!!! Jednog dana ce objaviti vijest da je pronadjen Bog, u jednoj vukojebini bogu za ledjima, i da sjedi u seoskoj krcmi i ispija pivo sa drugovima svecima.... Eto tako izgleda i ova vijest o Snesiju...... Snijela patka novinarsko jaje.... ENTE (Non Testiorum) ili ti ga svabski PATKA !
haha, sucker
@E.T. gledo sam i ja tu emisiju :D Psujem vam mater :D
ne samo to, nego ne postoji teoretska sansa da tu zivi neka zivotinja velicine koja se pripisuje nesi. jednostavno ekosistem jezera nema dovoljno biomase da podrzava populaciju tako velikih zivotinja. skotska jezera nisu uopste bogata mikrozivotom - osnovom lanca ishrane.
dobra \"fotografija\" lol ........ jao zamisli da ti se ovo zakaci na udicu, koji horor
@spike Ne postoji ni teoretska sansa da nessi postoji jer je jezero loch ness nastalo prije 10000 godina a nessi odnosno plesuosaur je izumro 120 miliona godina i dokazano je da su sve fotografije i snimci bili lazni i diskoveri je vrsio veoma detaljnu pretragu i nisu nista nasli
imamo mi dzeeeeeeekuuuuuuuuuuuuuuu,jb vas nessi i messi
Neka neka , vako pametni ljudi od niceg prave turisticku atrkaciju, a mi , NEMAAAAA PIRAMIDA U VISOKOM NEMAAAAA OJJJJ NEMAAAA :)