Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnje antivaxeri na aparatima :)
ako budu ko covid doze efikasne, lijepi rak bar znas sta imas
Imaju oni lijek za rak, ali samo za ,elitu' koja živi po 100 g. Prof dr Nestorović odavno govori o pravoj medicini za ultra bogate i lažnoj medicini za ostalih 8 milijardi ljudi.
nestorovic? bjezi koga ti citiras
Extra vijest, samo naprijed, nadam se da ce se sto prije naci jos bolji lijek, koliko se naroda po svijetu muci, a i kao neko ko je izgubio clana porodice od te bolesti najbolje znam kakva je to borba sa tom bolescu… da se svi izlijece i ozdrave abd…
Jedino što zakonom treba zabraniti je javno komentarisanje vakcinacije od strane ljudi koji nemaju blage veze o imunitetu i antitijelima. Ima milion besplatnih Online kurseva na temu imunologije, malignih i infektivnih oboljenja, nije se teško edukovati.
haj' ne qaqi,,,
Zakon trebamo imati gdje će krivično odgovarati svi koji promišu ove gluposti. Čuj molim te vakcina protiv raka....ccccc
Zakonom treba urediti da takvi idioti protiv tebe budu pod strogim ljekarskim nadzorom i bez mogucnosti reprodukcije.
poput tebe*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ako kod nas fikret malina bude nabavio vakcine...dobit ce se karcinom na karcinom...
Ovo je dobra vijest
moguce da bude nesta od te vakcine ali lobi farmaceuta kod nas i u svijetu nedaju oni bi propali