Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zajebavali su mislimane i onda je Allah ubacio nevidljivo stvorenje medju njih pa im je sad citava drzava postala logor.
Morate ih malo rešije napraviti, da se pobiju ti virusi, ne ide da ih zive jedete ccc
ja što ne mogu ovih novokomponovanih muslimana, katolika, pravoslavnih i drugih raznoraznih vjernika što su to postali preko noći zbog običnog interesa... Na jedno obično pitanje grizete k'o bijesni i umjesto da propagirate tu svoju vjeru na ovaj način je samo ogadite... ali kao i u svemu čast pojedincima
AKO KAZES KINEZ; NEMOZES ZAOBIC MISEVE, SISMISE, PASCAD, MACKE, ZMIJE I SVA OSTALA GUBRAD, JER SU ISTI. NAZALOST CIJELI SVIJET ISPASTA. SAMO IZOLACIJA, DOK NEDODJU TOBE.
Gledam na al dzaziri dokumentarac kako im je to specijaliet, djeca najvise vole krila..i neke divlje pse takodjer vole. Hebo te led.
zar se u islamu mogu jesti školjke, puževi i ini plodovi mora?
Bolestan narod