Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma mora da je neki srbin napravio :-)
To je ostalo, još od neandertalske Eurovizije, kada su Njemački pećinari 42.173 pne. bili organizatori, kao pobjednici iz prethodne godine.
Piše da su pored frule pronašli i šajkaču od T-rexove kože, jelek i opanke.
neandertalci nisu izumrli. oni su migrirali na balkan :)
erotska frula..tarzan je koristio..
Cista laz da su neandertalci izumrli.Neandertalci zive u komsiskoj nam zemlji preko drine a i u manjem cetnitetu su vecina .i
e da ima vise komentara smislenih kao tvoj a manje ovog lupanja ***** na tastaturi U NAS
kad je ovo iskopano, jos 2007. godine. cudim se pa nisu napisali. inace lokalitet se nalazi na svabskim jurama (mjesto u europi koje ima jednu od najvisih koncetracija artefakata iz perioda orinacijena)
Ovo je srpska vuvuzela
eurosong i tada bio
Kada je Nebeski narod s Neba sisao na Zemlju, prvi je on izmislio muzicke instrumente prije 40.000 godina, te se to smatra ujedno i pocetkom Guslarske kulture, danas vidljive samo na njihovim kanalima kao sto su Pink, BN i u njihovim produkcijama kao sto su Grand, Renome, Gold music itd.
Malo ko zna da je Rizo Ruza na njima svir\'o.
su svabice pocele svirati frulicu...mogle bi i moju malko.
Koliko je to u dinarima
Da zna Cyrill Demian šta mu\" uradiše\" od harmonike, vratio bi vrijeme i patent bacio u vatru, turbo dječače...