Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Tokom istraživanja primijećeno je da u atmosferi planete nema oblaka, što je naučnicima bilo veliko olakšanje. " - WTF? Može li mi ko prevesti šta je pisac htio reći?
Valjda što će biti lijepo i sunčano vrijeme, šta li? :)
Ili je, napiši šta god, to ionako niko ne čita...
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Zivot na ovoj planeti je nemoguc. Pa sta da je moguc ko da bi mogo otici do nje. Sto nas ovi naucnici i novinari zamaraju glupostima..
Možda se nadaju da ako nađu život: "Mogu oni do nas ako mi do njih ne možemo" :)
"Utvrđeno je da je na ovoj planeti život nemoguć, zbog blizine zvijezda, odnosno visoke temperature." Dakle isparava se voda, to je ono što su vidjeli.... a neba oblaka - MISTERI... samim tim, prolilo se ulje na relaciji brčko banovići... hu kerz ?
ko finansira ove hobije ? hvala ali od ove info ama bas nikakve koristi, kao i od vecine clanaka na klixu.
Univerzitet u Marylandu i vlada SAD-a, prilično jasno piše u članku. Koju bi ti "korist" očekivao? BTW baš me zanima što se ti umjesto kukanja ne baviš ovim hobijem. Mogao uzimati ogromne pare za pisanje beskorisnih članaka.
Pa sta nas zamarate time ako tamo nema zivota?!
Ma ne svatam sto se igraju s ovim ciframa udaljenosti milijarde i bilijarde kolometara to je meni ne svatljivo
Jebem vas oboje,ha ya.Upucavanje na web-u I to pred rajom,de loma i moje blizance prosetajte labrnjama..
nista, iduce godine gore na ljetovanje, nema druge...
Kada sam procitao naslov, mislio sam da je mozda zanimljiv clanak, ali zaista nije.
Zivot na "OVOJ"planeti je nemoguc .Za HAT P 11b me zaboli.
e sad da ovdje se ustanovi koja vecinska populacija ce da vlada tom vodom,koja religija ce da kaze da su oni u pravu,ko ce prvi da baca kosti ljudima (ili onom sto je ostalo od ljudi i ljudskosti),pa da pocne prepucavanje.