Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
38 svjetlosnih godina je VEOMA VEOMA VEOME VEOMA VEOMA blizu a ne UDALJENO kao što je \"novinar\" napisao. Promjer naše galaksije (jedne od stotina miliona galaksija) je 100.000 svjetlosnih godina, dakle 2360 puta više nego do te \"udaljene\" zvijezde...
Ogromna većina vidljivih zvijezda su praktično iste kao i naše Sunce. To znači da bi život poput ovog na našoj planeti mogao gotovo sigurno postojati na planetama promjera oko 12 000 kilometara, koje se nalaze na oko 150 miliona kilometara od zvijezde poput našeg Sunca. To je vrlo logično, ali sa današnjom tehnologijom još uvijek je gotovo nemoguće pronaći te planete.
Jel\' se selimo??
Posto je dulum zemlje sa svim priključcima?
jes, dodjes tamo a sandzo susi meso i pita te \"ajmo malo kartu na pregled momak\"
Valja nam gore, ovdje se vise ne moze izdurati !!!