Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da nebeski narod vodi porijeklo s ove planete :-D
Hitler da je bio pametan, trebao je izgraditi moćnu raketu i preseliti sve Žide na jednu od ovih planetica. time bi dobio i nagradu za vječni mir na planeti zvanoj zemlja.
Zanimljivo i sasvim sigurno znacajno otkrice. Nazalost, Nasa od pada SSSR-a nije imala pravog konkurenta u svemiru i otkricima, sto je uticalo da je Washington dosta zapusti i redukuje budzet. Medjutim sa resavanjem vecine socijalnih problema, i stabilnom ekonomijom sa konstantnim rastom Kina bi veoma lako mogla da postane ozbiljan konkurent koji bi ponovo pokrenuo svemirsku trku.
Warp speed 9 i tamo smo za 7 dana.
uz kaficu iz replikatora!
najdrazi mi onaj na plazi.........................more sunce, kokteli.............
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko je to i tisućama -hiljada koraka prosječnih???:))))
Sta zna svetlosna godina sta je jedna mracna godina na balkanu.
Klasika..hoces top komentar pisi o stanju u bih..srbima..vucicu.. i slicnim temama
upravo to. ne relevantni komentari su veoma zanimljiva stvar na balkanu.