Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi su najstariji narod oni su prvi postali od majmuna!
Oni i jesu majmuni, samo su poprimili ljudski oblik
Al zato u Visočkoj piramidi nasli Fatu na zidu nacrtana kako susi meso i pravi bestilj
"Ovakva nalazišta su rijetka i pronađena su ranije samo u grobnici piramide Sunca u Visokom", rekao je vođa tima arheologa Mostafa Waziri.
Otkrice godine za njih
Stara Srpska civilizacija
Sudeci po emisiji sa History 2 kanala, trebalo je i nekih aliena da bude.. al nista haman :)
Očekujem nove Yu-Gi-Oh! karte.
našli pismo na bosančici, Alija ostavlja svom sinu Bosnu u amanet
Narodski receno Pun podrum srba
bila je sexy
Cuj boginje hhhhaaa
To je bila civilizacija! I da ne zaboravim Perzijsko carstvo. Sve do dolaska muhameda, islama i razbojnika....od tada, kud koji mili moji. I evo ih izbili u Sbedskoj i pustili korijenje, na sjeveru Evrope. Kud god su nogom krocili, tu vise trava ne raste. Od svog nastanka nicim nisu doprinijeli napretku civilizacije i covjecanstva, naprotiv.
joj kakva je sad svecanica suho meso prvoklasno
Nemojte hebavat svijet je 3000 godina star 🤔
hehe