Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nidje veze, ovo drvo za potpalu ba.... :(
a ja mislio nasli srbina. one prije ameba.
Pretprosle godine mojoj komsinici muz otiso od kuce i nije se javljo danima. Sta ce zena bez muska sama u kuci? Ona ti fino Google Maps i ocas ga nasla dvije kuce od njene. Prosle godine rodila dijete i njena ti zaova nama na Google Images da vidi cije je. Ispostavilo se da Google Maps nije imo tacne podatke i da je taj sto ga je nasla ustvari bio komsija. Sad hoce da tuzi Gogle zbog netacnh podataka. Pa, da vidimo sta ce biti.
eno krmka u štali!
Zar nije Bog stvorio sve životinje, pa onda ljude? Gdje nestadoše dinosauri? Kako to da ih nijedna tzv. sveta knjiga ne spominje? Baš čudno, rek\'o bi čovjek da je te knjige čovjek pisao jer tada nisu imali pojma šta su dinosauri. Jedino ako pronađu kakav kostur, pa su onda raspalili priče o zmajevima. Hehe..kako jednostavno, al\' lakše je vjerniku ubacit 25cm u chmar, nego milimetar u glavu!!!
Haj mi objasnite kako su ga nasli pomocu google maps?
ubiio me Bog ako ovo nije komad ćumura....kakav ba predator....
samo je nas nebeski narod postojao i prije dinosaurusa
ma ja, komad drveta. arheolozi su ovo tvrdnju potkrijepili komadom drveta a ovi vijernici iznad nemaju ni to da potkrijepe svoje tvrdnje.
Slavujko
komad drveta