Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma smiri te se to sam ja prno
ću ćeš će ćemo ćete će
Jao recenice Boze dragi, JAAAAOOOOOOOOO \"Naučnici su centralnoj Africi pronašli nešto što bi moglo biti ogromni krater nastao padom asteroida.\" Svaka cast skolovane shmizle...
Ma kakvi naucnici ... ovo su oni malo obrtali gogle earth u pauzi vracanja da li se zemlja grije ili hladi i da li je kafa stetna ili nije. I onda: eureka evo ovdje potoka ide ukrug ... asterod! bom Armagedon! Usput su otkrili da je 3 solje kafe dobro za zdravlje dok 3,0013 solja kafe dnevno steti q**** :-)
zato mi trebamo posjeci sve sume u BiH nebil nasli vako nest :) fuj makar naftu citat;: \"Geovanni Monetago rekao je da su uspjeli pronaći krater samo zbog toga što je u tom području posječen veliki broj stabala\"