Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doktor je najmlađi profesor hirurgije u BiH, a dokazao se je i u EU. Radi operacije koje ne radi niko u ex Yu, tu mu osim znanja, rada i Boga niko ne može pomoći. Moju komšinicu je digao iz kolica, a vidio sam mnoge kojima je pomogao. Ne uzima mito, i opet ne valja. Ima među nama bolesnika, stvarno su neki komentari jadni.
Meni je spasio zivot i licno sam ga upozno. sve je ovo zasluzeno
SDA papak
Hajde ba papcine nabijem vas na kurac...zavriste vi medicunu pa postignite vakav uspjeh...papci jedni uspijeh nikad oprostiti necete
Ko i babo mu, ulizivač, kukavica, pizda, papak. Kako vjetar puše.
Puse vjetar mami ti po pizdi @rickyba
@CXC Jel ti to jebač?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Reventor svaka cast na komentaru. Sebijin poltron, a sto se tice njegove etičnosti i morala bolje da ne komentarisem jer ga poznajem. Dzaba kad neko zna da iskoristi rodbinske vezice ovdje u napredovanje u prof., a za strucnost ne komentarisem.
Divan covjek papcino sta pricas... @armanio
Ako je neko stručan, ne znači i da je etičan. Ako se neko zna nametati, gurati, tapšati, kafanski komunicirati, ne znači da je krema u struci što se tiče znanja, stručnosti i morala. Neki doktori se jednostavno ne vole medijski eksponirati ili baviti menadžerstvom na lokalnom ili internacionalnom nivou. Zato ne svršavajte na prvu kod ovakvih vijesti i ne uzdižite u zvijezde ovakve osobe ako nemate tačnu i kompletnu predstavu o materiji.
BRAVO, OVO SU VIJESTI, A NE LJUBAV DVA PEDERA
ovakvi ljudi trebaju biti na čelu KCUS. Ako mi već ne znamo ko su najbolji evo svijet nek nam pokaže
Ako je neko dobar ljekar ne znaci da ce biti dobar menadzer
@pinkman Isto sto kao u fudbalu imas Mourinha koji je vrhunski trener, a nikakav fudbaler bio. I masa njih isto tako. A s druge strane imas Safeta Susica koji je vrhunski fudbaler, a nikakav trener.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)