Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak je ovo članak O DELFINIMA!!! Zar ne možemo nikako i nigdje bez politke???
Lako je uspostaviti komunikaciju sa bicima koja imaju mozak, al hajde je uspostavi sa Lagumdzijom ili Bakirom!
jedina vrsta na svijetu koja je pokusala da komunicira sa covjekom a on joj uzvratio sušijem... i onda hocemo da kontaktiramo sa vanzemaljcima.....
Šta kažu, vjeruju li oni u boga i slične gluposti...
@BL Jesu li rekli: \"So long and thanks for all the fish!\" :D Ha,ha ...kralju! Doviđenja i hvala na svim ribama! Autostoperski vodič kroz galaksiju je sjajna knjiga.
Naučnici su otkrili da su mlađi mužjaci manje zainteresovani za komunikaciju sa ljudima, za razliku od ženki koje uživaju u tome. hehe sve su žene iste, samo nek je drugačiji...qrwe
lako se njemu smijat kad mu niko ne baca case oko glave PO KAFANAMA DELFINSKIM
ovo je vrhunac. na clanku o delfinima se prepiru o sumarima sta mislite primaju li ovi delfini kod njih u raju da se odma prijavim i povbjegnem od ovih degenerika
ooj gledaj im njuske duze od ramazana
Hahaha, pa jeste papcima Mico simpatican sa svojim seljackim doskocicama. I na skupovima SNSD-a mu se valjaju od smjeha kad ismijava Ivanica, psuje ...itd. Vrlo duhovit lik nema sta. Inace sta ti imas da pricas o zlaji i njegovom znanju demokratije ili mutikulture (koje je za ostale politicare u BiH nadrosjeno) pa vi dole jos uvjek imate jedno-partijski sistem. Ko je kad osim HDZ-a kod vas pobijedio? I porediti zlaju sa covicem ili dodikom nije normalno. Ovi su jos u srednjem vjeku i bore se za kralja i vjeru protiv osmanlija. Ne znaju jadnici da je sad 2011 i da je srednji vjek davno proso.
ovi ocito nisu citali Vodic kroz galaksiju za autostopere (prilicno zanimljivu i otkacenu knjigu sa ismijavanjem svega)... recimo na negdje na pocetku se spominje da ljudi nisu pametni kao sto se vjeruje, oni smatraju da su najinteligentnija bica na Zemlji. najpametnija bica na Zemlji su misevi, a delfini su odmah iza njih:) a sto se tice mjesanja politike u ovo... fakat nidje veze.
Jesu li rekli: \"So long and thanks for all the fish!\" :D
I tako se mali Zlatko uclanio u prilicno beznacajni Madridski klub, gdje se sastane sa bivsim predsjednicima i premijerima pa nakon toga prepricava na TV-u kojem smjeru ide demokracija i multikulturalna drustva, pa se jadnik sav zamrsi izmedju gradjanskog i nacionalnog \"turajuci\" i jedno i drugo gdje i kako mu pase. Cak stavise, Zlatko si je umislio da je svemoguci Mason jer eto on se ipak sastaje sa elitom i zna sve tajne, jer sugorno se one objavljuju bivsim predsjednicima Malija, Gane, Urugvaja, Tanzanije i sl.
Prvo moj vodja nije Dodik, ali mi je puno simpaticniji i sigurno pametniji od Lagumdzije. Tvoj problem je sto sa znanoscu imas 0 veze pa te moze impresionirati par bezveznih titula stecenih u Sarajevu. Mos\' mislit koji prestiz. Jedna politicka Fulbrightova stipendija za PostDoc na kome nije nista napravio. Propali PostDoc se vratio u Sa prodavati maglu u vidu politike i bez ikakvih znanstvenih rezultatu mlatiti praznu slamu na Univerzitetu u Sa uz pomoc Sorosa. Dakle nikakav profa na svjetskim Sveucilistima kao i nikakvi rezultati znanstvenog rada niti jedna vaznija publikacija. Takvim \"profesorima\" bi svako ozbiljnije sveuciliste odavno otkazalo ugovor, jer Sveuciliste ne bi trebalo biti srednja skola gdje se samo nesto prica i predaje.
Najljepse zivotinje na planeti!
@Communicatio... Kaze levat kome je narodni vodja ratar/svercer. Zlaja profa na svjetskim univerzitetima, Mile Ronhil svercer na Savi.