Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja stavio na status ko zeli da mi bude zirant za kredit, niko se nije javio...
ja uopce nemam prijatelja na facebook-u
Kriva je sotona, a ne ljudi. Kriv je bog, a ne ljudi. Krvi su svi, ali ne ljudi. Krivi su drugi, a ne mi sami. Fuj ljudska marvo, kad bolje skontam da sam ja sotona ne bih se ni ja poklonila pokvarenom Adamu i Havi. Vozdra.
Blame fecebook for ALL the things :D
Ja imam 19 g. i 50 prijatelja na Facebooku i to su uglavnom oni koji su spremni pomoći bilo kad.
a još veća glupost su forumi gdje nikoga ne znaš i dolaziš, dolaziš, dolaziš kao što sam viđao ljude i nakon par godina i preko 40 000 postova, dobiješ trajni ban i ćao...niđe veze.....na fb barem možeš naći dobro njanjanje :)
Meni nista draze nego kad mi prijatelji posalju par dasaka u castlevillu. Kud ces bolje od toga?!
Nije istina!! Meni je prijateljica iz dijaspore, koju nisam vidio preko 20 godina i \"nađemo\" se na fb, uletila par puta novčano. Ako čita ovo i ako se prepozna, nek\' zna da mislim na nju.. ;) Hvala A.
@Derpina: Marry me good woman!
Sad je Facebook kriv što se žena ubila?! Svako malo neka balavica objavi da joj je \"dosta svega\" i da se \"ide ubiti\", ali nijedna od tih to ne misli. A ova baba bi se ubila i onako i onako, imala je namjeru sa ili bez facebooka.
zar jos ima pravih prijatelja koji pomazu kada ti treba, ja takve ne poznajem...
Came here to say that. Marry me :$
Topla voda davno izmisljena.
Pomognu samo da upadnemo u vece
You don\'t say?
Kako ne pomazu ? Meni su dali lajk :-)