Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najbolesnija od svih bolesnih stvari ... barem meni! Uopste mi nije jasna opsjednutost Japanaca sa robotima. Imaju oni i robota fudbalera, i tenisera i doktora. Valjda oni sebe same vide kao programirane igracke, pa onda prave vlastitu repliku, pojma nemam. Gadi mi se do bola ...
ma ode ovo sve u pi*du materinu i nauka :D
moj sejo, a sta je tebi izgled \"normalnih ljudi\" da mozda nisi ti taj prototip majmune jedan smrdljivi...
mi smo pametniji od tih krivookih.
a koje je robot od ove dvije?
sto ne naprave kocnice na toyoti?
Ovi Japanci nisu normalni, virdoooous
boze sacuvaj kako mogu japanci, to jest azijati, da naprave robota koji je isti kao covjek, kada oni sami nisu ni blizu izgledu normalni ljudih?
Ima li ovaj robot i zenski polni organ poznatiji kao ckapi?
Ja i Dzeko imamo ovakvu repliku Cicoline za kucnu upotrebu.
Ovo treba za nase politicare narucit, za svakog po jedan da ih salju na sjednice dok oni sjede u Jagodi. Nije fer da za pisljivih 4000km moraju i da rade 2 puta mjesecno, a roboti su odlicna investicija. Hem su pametniji hem su ljepsi.
Hajmo svi koliko nas ima ovdje skupit pare da kupimo Pipi ovu roboticu nek bar nešto opali za života!!