Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bezze
prelijepo!
Predivna nego, od aidsa preko ebole vidimo sve čari hemije.
Da ne idemo u svijet droge i bez toga je mnogo dobra donijela hemija. Životinje na kojima se 'provodi hemija' će isto reći, predivna je.
Jesi hemicar? Vidi se da nisi.. Zapravo.. vidi se da si choban :) uz duzno postovanje prema ljudima koji se zaista time bave :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Fenomenalno! Uz ovakvu vizuelizaciju i doživljaj, požalim što je hemija ostala u davnoj prošlosti..
Ne volim nepravdu. Naletih na nekom članku da si napisao, kako si u minusu i zaintrigira me da vidim zašto te paze sa minusima. Shvatih zašto je tako, nakon čitanja tvojih komentara.. a onda pomislih, pa aj da malo popravim prosjek, koliko mogu..:)
Nema na čemu. I drugi put. :)
Ovo ima veze s mikroskopom kao i ja s kemijom.
Nema s mikroskopom, nego s miskoskopom, drugo je to :D
HemijEske? Pa de bar jedan jedini clanak PREGLEDAJTE prije no objavite. Ubiste me u pojam, mene mi!
miskoskopskom
...3:05...
E ne mogu gledati ponovo jbg...
Comi, estetičar i ljubitelj reda. ..Mene je osvojilo 2:20.