Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.luxuriamusic.com/ evo Vam jedna internet radio stanica sa prejakom muzikom, pa uživajte :) arrvidechi
ovo je prekretnica što se tiče letova u svemir jer je ovo prvi put da je privatna firma poslala svoju letjelicu u svemir i da se ona spojila sa internacionalnom svemirskom stanicom...ako ću ja da štedim za nešto, onda je to definitivno turistički let u svemir. Dobro je i to što i ja mogu ovo da pratim preko interneta kao i neki lik iz Japana, a na kraju pišam se po ACTA-i bitno je da iako ne razumijete šta je to ACTA budete protiv tog ugovora jer ste borac za slobodu, informatičku slobodu :)
ne budi glup niko ne zna kad ce se steci uslovi za spajanje i trenutno se ceka da stanica prodje tamnu stranu planete da se spajanje vrsi \"na suncu\"
Bas si glup
Zanima me k\'o lanjski snijeg. :D
Zanimljivo je iako ništa ne kontam :D
samo da pojasnim, ovo je bio sarkazam, dakle ja se serem na učenje ku.rana, i podržavam nauku, mislim da ovo nije za bosne jer tu ljudi vjeruju da je zemlja ravna. a imaju i torabija kojega bi slijedili kao novog poslanika samo da se tako izjasni.
koja glupost niste naveli osnovno u clanku - kada ce se to desiti? Evo vec je proslo pola sata od vaseg clanka i jos se nista nije desilo