Nekim vrstama prijeti izumiranje
0
Povećana kiselost u svim okeanima
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije phaetone mojega mi dina, hodža mi je tako reko ako je on mene slago lažem i ja vas.
lažu naučnici. meni je hodža reko da je zemlja stara 5486 godina, a oni ovdje spominju milijone.
Mislim da su podvodni vulkani najviše krivi za to. Tako barem kažu na \"National Geographic Channel\".
Ubilo se za kiselit kupus.
i usput kemtrejsli su najd.eb.ilnija i najgl..up.lja teorija zavjere, ako razmislis i sekundu bit ce ti jasno.
jest nema on shizofreniju, to ga lazu maosnci doktori, kakvi glasovi kakva paranoja, to je sve od prskanog krompira a hajd nadji mi tu vjest sto je bila na cnn-u da procitam. semire da to nisi ti iz psihijatrije?
Pa prije par dana na CNNu bi vijest o tzv. vremenskim kišobranima (iliti chemtrails). Šta misliš jel ti haver zbilja šizofreničar ili si ti tek još jedna u nizu ignorantnih budala? :)
tako je i moj drug jedan peglo s kemtrejlsima i ostalim glupostima, peglo i peglo i eno ga sad na psihijatriji, dijagnoze paranoidna shizofrenija. I ti ides tim putem, zabrini se.
@phaeton ma to je bezbel neki njegov haver, sto ga hodza zovu, a pretpostavljam da je glavni medju rajom i zato ga on citira.
Nije ti to Arife hodža rekao jer ni Kur\'an ne kaže da je Zemlja stara nešto više od pet hiljada godina. To možda piše u Bibliji, ne i u Kur\'anu. Iako ti veze ni sa hodžama ni sa islamom nemaš (komentar ti je čista provokacija) ipak ne bi bilo loše da štagod i naučiš. Nije sve onako kako ti kažu na TVu da je. :)
A da mozda nije od CHEMTRAILSA !??? aAA ???!!!