Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Već decenijama svako malo neki opasan proleti pored Zemlje. Mene bi bilo stid toliko se ispromašivati. Do sad bi i najveći pjanac pogodio ofrlje barem jednom.
ima ih mnogo jer se za opasne smatra svaki koji je blizu nas prodje od 7ipo mikiona kilometara. s zemlja je precnika oko 6300km. lakom racunicom dobijemo da samo jedan od 2400 opasnih udari u zemlju. imali smo jedan poprilicno jak udar 1908 u Tagunjski. nadam se da ti je sad malo bistrije i da ne bubas gluposti
Lete piramide
E opet nas plase satelitima ,trecim svjetskum ratom,epidemijama,ma pustite malog covjeka neka zivi
jel prošo
Neće nikome smiješno biti , kad jedan od njih jednom u zemlju udari i izbriše jedan čitav grad. Zar mislite da će vječno padati samo pored planete, i da je neće nikad makar zakačiti?
U ovo samo totalno indoktrinisani mogu povjerovat,cak mu i precnik izmjerili.
Sad ce vrteci sibajuci globoglavci misliti da je ovo gore original fotografija koju je snimio nekakav satelit.
Upm štete ne uzubillah
Dobro je, mogu na odmor uskoro
Hvala vam vanzemaljci sto ste poslali ali nama ne treba piramida, imamo vec. Ni sa ovima ne znamo sta cemo. Nek pada negdje drugo, ako kome treba.
Semire oblači skafander hehehe
Da li je ovaj asteroid srpski ili muslimanski ili hrvatski ili pak Sejdic-Finci ,neka se dogovore dok nije kasno.
gdje su ovi teoreticari zavjera. nesto ih slabo zadnjih dana
Ako udari špicom nije opasno,ako pljoštimice opasno je.
a koje usporedjivanje,kao sada ima samo jedna piramida na svijetu pa se moze prema njoj nesto mjeriti. kada sam procitao velicine piramide ja odmah pomislio na visoko
pise keopsova, mada kinje idiotski kao etalon uzimati piramide, fudbalse stadione isl kad vec imamo metre
Novi val kosmiclih migracija