Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaaa, vidi mog suncobrana-okle him?
Istrija (historija) pise dvije istine...., al`necu politiku u moju butiku:))
a put do istine je trnovit- Trnoruzica
E, tek sad nista ne znam ;-) Ali, ako je po Sokratu tek sada sam na dobrom putu da spoznam istinu.
ma ne..to je malo slozenije (odnosi se na neku pricu od sinoc), ali ukratko, u ovom slucaju, kad kazem \"penzioner\" mislim na jugosa ili one \"ostale\".. ali to je sad skroz izgubilo smisao :).. Sad vise ni ja ne znam sta sam htio reci..a sto se tice holograma mislio sam da su se djelici spojili u nesto drugo u tvom slucaju :)
Nece na tom popisu biti mnogo penzionera jer da bi covjek bio penzioner mora prvo raditi gdje. A, kako je sve manje onih koji rade i koji dobijaju poslove odakle ce onda biti penzionera? Nisam siguran na sta mislis ali cini mi se da sam prije par dana zateko jedan od tih holograma kako se potpisuje kao Srbin. A, ko ce ga znati koliko takvih jos ima.
sad ce popis stanovnistva, pa cemo vidjeti koliko je nas penzionera.. a vidim i tvoj hologram se pojavio u drugoj formi- mora da je bila neka greska kad su se djelici spajali :) .. shala mala ;)
Narod sto je isko i dobio je. Drugovi penzioneri situacija nije tako losa ;-) Mi smo ti nesto poput holograma. I da nas razbiju na najmanje djelice u svakom tom djelicu cemo ponovo biti mi.
Uvijek se kod nas u narodu govorilo: \"kad žena preuzme komandu nad svemirskim modulom znaš da je svijet otišao u klinac\". I eto vidiš.
e moji penzioneri...ostalo nam je samo da knjamo o (h)istoriji, niko nas vise ne slusa..jos samo par godinica i izbrisace nam stope zauvijek ko Gavrilove...
...iskali su...eto im ga sad\' :)
Ljudi koji nemaju ljubavi i postovanja ni prema sebi ne mogu imati ni prema nekome drugom. Tako da danas mnostvo iskompleksiranog svijeta se okrece u njegovom pravcu i upire prst na njega kao glavnog krivca za sve svoje probleme. A, istina? Istina je da je svako od nas tvorac svoje srece.
@ commi ! vozi samir i emir (ako treba za svemir)
@srbin ...zato ga danas pljuju oni za koje je najviše učinio...
Velicina jednog naroda se, poput velicine jednog covjeka, ne ogleda u brojcanosti ili snazi vec u velicini ucinjenog. A, najvise za sve nas je ucinio drug Tito. http://goo.gl/lP2aV