Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naucnici ce da preciznije utvrde putanju, a klix vec zna da ce 2036 udariti u zemlju :D ojha :D
Yeeeesss.... nove teorije smaka svijeta... taman mi je zivot postao dosadan :D
Jao jeste više dosadni sa ovim asteroidima, kometama i ne znam ni ja više čim. Dajte ljudi ohanite malo, smanjite sa ovim, koliko ih je do sada pretpostavljeno da će udariti pa ništa od toga. A i ako udari, šta mu možete? Glupi su članci o ovoj temi, preglupi!
Ako budemo imali sreće,ovaj će asteroid odvaliti u zemlju, samo BOG zna na koji dio !
Jos jedna ljudska glupost !!!
dosao sam iz buducnosti da VAS upozorim-samo da znate da sam vec odavno otisao,doveo sam i Robote C3P0 and R2D2 kao dokaz da sam bio tu... Pozdrav uz PJESMU ""TBF - Smak Svita""
TO JE TAJ NIBIRU ! Danas se zove Apofis. O tome se radi cijelo vrijeme ! Sad svi vidimo da je istina da današnja nauka samo potvrđuje ono što su drevne civilizacije davno znale i predskazale. Evo ti, uvjerio si se sam.
nepismeni shupci
@@ comi jel ti se vratio decko :) hey pa kako te mogao ostavit ??
Daj ba ne seri :/
Koji sam bahil udariće meni u kuću a komšiji ništa...
Znači najavljen novi smak svijeta 13. aprila 2029. godine, blago nama
Jos kad bi oni znali koliko je 30.000 kilometara i gdje se nalaze nasi sateliti, to bi bilo dobro :o)
HAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHH .... dobro necu vise.. HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAAHHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAAHHAHAHAAH ... dobro sad je stvarno dosta... HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!!!!!!
jE BO VAM ASTEROID MA JKU DOSADNU I KILXU I ONOM KO GA JE PRVI VIDIO!!!!!!
"Novinari" također znaju da ako slučajno NE UDARI 2036, onda će SIGURNO udariti 2059 godine, a ako slučajno NE UDARI 2059 godine, onda će SIGURNO udari 2082, ako tada slučajno NE UDARI onda će SIGURNO udariti 2105.... Nevjrovatno je kolko "znanja" imaju "novinari". Mogao bi im pozavidjeti i sam Šeširđija lično i prilično..
Joj boze. Kazu proce sljedece semice pokraj zemlje a predvidjaju da ce udarit 2036. E tacno nisu normalni !!