Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako mi koji radimo kod privatnika ...nikad i nemamo vikenda ..još malo počeću zaboravljati kako po redu idu dani meni je svaki dan ponedeljak,marš..
Zar neki dan nije utorak bio najočajniji? Odlučite se već jedanput.
nama koji ne radimo je svih osam dana u sedmici mrsko :)
Ma kad ti je odmor, svejedno ha subota ha srijeda... Evo ja ustao nema pola sata, odo nesto jesti pa na kafu.. Bas me briga :D
nama sto drmamo svaki boziji dan , svaki je ocajan . Fala vam na onim zlatnim kasikama
@Znaci Predob... cestitam, samo furaj dalje ;)
Dobro sad kad skontam da ce brzo petak i vikend slobodan misao da mi je ponedjeljak brzo prodje ;))))
E vala meni nije, polozio sam zadnji ispit, sad bili rezultati!! Oleeeeeeeee, oleeeeeeee, oleeeeeeeeeeee!
@ Ma nemoj Sasvim je normalno da ljudi izrazavaju svoje nezadovoljstvo i lose raspolozenje. Isto kao sto je normalno da se smiju kada su sretni. Nebitno je li ponedjeljak ili ne, a eto statistike pokazuju da je vecini taj dan najmrzi. I meni licno je ponedjeljak najmrzi dan u sedmici.
Mrziti ponedjeljke, utorke ili bilo koji drugi radni dan je, u najmanju ruku, djetinjasto. Posao se mora odraditi i sto se covjek prije navikne na takvo nesto, bit ce mu lakse. Manje kuknjave-vise rada i sve ce izgledati u prijatnijem svjetlu. :-) Kritike i mainstream medijima sto potkuhavaju ovu \"mrzim ponedjeljak\" ideju.
MRZIM PONEDJELJAK..HVALA NA PITANJU :p
kako mi koji radimo kod privatnika ...nikad i nemamo vikenda ..još malo počeću zaboravljati kako po redu idu dani meni je svaki dan ponedeljak,marš..