Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..to sto vidite je sve srpska zemlja,Adam je bio srbin tako se izjasnjavo,al narod ko narod svi se prodali vremenom,samo ih je jos na balkanu ostalo,oni su inace najhrabriji ni jedan rat nisu izgubili :)
Kad Amerikanac snima slike iz svemira onda je to foto montaza, namjestaljka.. a kad Rus snima onda u komentarima samo rijeci hvale i nigdje nijednog teoreticara zavjere.
@_Hodi_ To ti je razmisljane pripadnika 3 primitivna balkanska plemena
Kad Amerikanac snima slike iz svemira, onda je to fotomontaza, kad Rus snimi, onda je to wow, ne vidim ni jednog teoreticara zavjere u komentarima i pise se pozitivno. Je*em li vas licemjerne.
Men se cini da je malo okrugla 😂
Ja jeebem onoga ko je isao pravo i dosao na isto mjesto.
Fur Elise kao background track. moze li ?
Ne ba, uz ovo ide 'Moonlight Sonata'.
@GirlfromIpanema dobra je i ta. ima i ona od Straussa..Zarathurrsta or somethin.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Lazu, globus je ravna ploca hahah
"iz svemira"
@TheChallenger naravno da vjerujem da postoji