Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su bar napisana imena gradova ili regiona.
Napisali bi oni to kada bi znali .
Sve je to snimano takozvanim širokokutnim objektivom. Uzmeš jedan takav objektiv 21 ili 22mm fokalne dužine za film fotoaparate, ili 14-15mm fokalne dužine objektiva za digitalne, i pa slikaj svoju ulicu kako se pruža ispred tebe, ili željezničke šine ili sl, biće isto tako zakrivljeno i onda onaj ko gleda sliku ima utisak da je površina snimanja bila loptatsta.
5. slika je Istanbul
ispade da italija kad se uslika sa toliko km visine zauzme pravo puno zemljinog zakrivljenja. nesto mi ovo nerealno
Prva slika je L.A. vec ranije sam negdje vidio fotku ;)
ko zadnji izadje nek izgasi svijetlo!
eno sela od moje rabije..
@asdf zagreb je ogroman na liniji istok-zapad dok je na osi sjever-jug manji. beograd je kompaktniji zbog gusce naseljenosti. u nekoj buducnosti ce beograd da se siri a zagreb da popunjava pa ti dodje isti k.... infrastrukturom su blizanci, SA je ugodnije za zivot ako imas love. nijedan od ova dva grada me nije fascinirao i daleko je to jos od beca, muenchena etc.
to i ne čudi,jer je Zagreb površinov veći od Beograda a Beograd ima više stanovnika,,,i kad gledate te gradove na GOOGLE EARTH-U da se primjetiti da je Beograd dosta gušće naseljen dok Zagreb ima široke i planski urađene ulice
haha pogledajte Italiju,skoro cjela svjetli,bacite pogled odmah do u BiH sve mrak !!!!! samo se Zagreb vidi
Svjetla Zagreba dominiraju Balkanom.
Bosna crni vilajet
a Lištica ? Jel iko prepoznao Lišticu?
A što ser.ete da je Balkan u mraku. Pa iz ove perspektive je i Francuska i sve sjeverno od Italije nu totalnom mraku.
Italija bas lijepo oslikana, dok se balkan zavio u tamu. Ruku na srce ima malo svjetla u zagrebu i beogradu ostalo nigdje veze
Na Balkanu nestalo strooje kad je slikano :D