Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OMG zar ima neko da vjeruje u ovo
Ne mogu da shvatim da ovo neko uzima za istinu da je stvarnost.Skinite zastor sa ociju otvorite svoj um i vidjecete da je ovo laz.Da postoji gore na 400 km nekava ISS pa to bi bila turisticka atrakcija danas.Koliko ima ljudi sa mnogo novca koji bi platili da odu na ISS i da vide Zemlju odozgo.ISS postoji ali samo na Zemlji u Holivudu.Nevjerovatno da neko u ovo moze vjerovati.
@Prijedor Ne seri
Kakav je ovo crtani film, zemlja je ravna.
@gigglessmoke.Crtani film sa mr Spakom i njegovi svemirskim brodom Enterprajz.Zvjezdane staze.
Nevezano za clanak, iako ima puno toga da se kaze na ove komentare, ali klixovci, ako citate ovo... Zar je tesko platiti nekome da vam napravi aplikaciju kako treba? Pa pobogu kad ovaj klip na androidu otvorim i rotiram telefon horizontalno (cak iako je iskljucena rotacija), aplikacija se srusi. Za jedan "ozbiljan" portal, ova aplikacija je sramotna. Ovo nije ni za alfu...
Kakva glupost Hoolywood produkcija hahah sad cete bas povjerovat
@ZmajLjubavi koja je razlika ovoga i filma gravity, cak mi film djeluje realisticniji 😅
😅
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sexcoss.com
kakav bolan CGI ljudi, ovo snimano vjerovatno sa ISSa, ccc (možda je "podebljano" da se lakše stvari razaznaju ali i to vjerovatno nije slučaj)
Animacija... i to ofirna
Jel' fakat animacija ? E hvala ti ko bratu, da nije tebe mogli smo umrijeti a ne bi nikad znali da je animacija :) Sve je to podvala iz NASA, photohop, njujorški blizanci insider job, chemtrails, ne videse zvijezde i zastava se vijori, NLO i Area 51, Coca COla na arapskom, farmaceutska mafija i depopulacija vakcinama, i bla bla bla bla....
Nek si nam vala objasnio!
bolje bi vam bilo da se drzite svoje politike, to najbolje znate
pa ovo je CGi debili, nije real footage
Najbolje od svega je sto je danasnja tehnologija usavrsena pa se pravi Photoshop ne moze lako otkriti bez detaljne analize, al odmah se jave okrugli i kazu zemlja je ravna, NASA ili bilo koja druga agencija prducne i odmah se u to mora vjerovati.
Pa haj nam napravi detaljnu analizu... A nemozes, ti nemas ni 3 razreda osnovne.... Zasto neki od vas tepsijasa nikad nije napravio detaljnu analizu nekog videa ili slike za koje tvrdite da su lazirane? Pod detaljnom analizom ne mislim na konja koji blene u sliku i iznosti svoje retardirano misljenje, nego prava detaljna elektronska analiza pomocu koje se moze analizirati doslovno svaki piksel i sa 100% sigurnoscu saznati kako je slika/video nastala...
Nemozete ni to jer ne postoji niko ko je pismen da to uradi, a da je pobornik retardirane i idiotske teze koju vi podrzavate. Ne postoji doslovno ni jedan inzinjer ili strucnjak, a da je tepsijas, svi odreda ste nehljebi i propalice, bezvrijedna masa koja kroz tu pricu pokusava da lijeci svoje komplekse...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosnjoooo ne vjeruje da je zemlja okrugla, sve je to zavjera Amerike... Zemlja je ravna...
De nam ti, iz perspektive pripadnika letaca nebeskoga naroda, reci malo o tome! Ili bi nam mozda o prikazanjima iz kamenjara?!
Trebali su ove nase politicare potrpat i u jednom smijeru... Po mogucnosti da tempiraju raketu na jedno 20 minuta, kada izadje iz Orbite!
Znas li ti sta je orbita??
@jo008 nek ti znas 😅