Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lafo oni bili na mjesecu prije pola vijeka...
koji su nam lažnjak pukli sa ovim slijetanjem i kruženjem oko mjeseca niste svjesni
Da li su vidjeli da li je zemlja zaista šuplja (The Hollow Earth)? Koliko možemo vjerovati postojanju paralelne, ali inteligentnije civilizacije. Odakle nam sva ova tehnološka dostignuća u vrlo kratkom vremenskom roku? Zašto se krije da je Zemlja šuplja?
Nije mi jasno kako je moguce posmatrati izlazak/zalazak zemlje sa mjeseca ako se mjesec ne okrece oko svoje ose. Ako se neko nalazi na nekoj tacki na mjesecu, 50% su sanse da vidi zemlju, 50% da ne vidi. Mjesec se krece oko zemlje uvijek pokazujuci samo jednu stranu
Guestes Za taj "podatak" (izlazak/zalazak Zemlje sa Mjeseca) se trebaš zahvaliti "prevodiocu/novinaru" Kliksa, koji je jako "dobro" skliksao i preveo ono što video NE POKAZUJE. Video pokazuje snimku izlaska Zemlja snimanu sa Apolo letjelice (koja se kreče kako u odnosu na Zemlju tako i u odnosu na Mjesec), a ne sa površine Mjeseca, jer to kao što si ti to primjetio i nije moguče.