Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idu dva formoška termita Širokim Brijegom i nalete na Jerku Lijanovica. Pogledaju se i jedan drugom u glas kazu: Respekt!!!!
Termiti su jedni od najdestruktivnijih štetočina na Zemlji, osim njih manje poznati ali sa slicnim ucinkom, su predstavnici vlasti u BiH. Jos ne postoji efikasno sredstvo protiv njih,i vac zadnjh 20 godina unistavaju vec unistenu drzavu BiH. Nadamo se da se da se nece poceti pariti..jer tek to bi bio UZAS nad UZASOM!
Pa nemojte praviti kuce od drveta...,mi Bosanci smo eksperti u regionu u izgradnji kuca....,mi cemo vas nauciti zidarskim radovima...
i termiti se sexaju sjoooooj : (
`ta će termiti hahahahaha ako se naši političari pođu parit međusobno nayebali smo svi čoporativno .... i prvi , i drugi , i treći i ostali skupa sa Dervićem i Fincijem :)
Nemogu bit stetniji od nasih politicara
na Floridi jest lijepo, al' su im aligatori veličine passata, a termiti štetni kao bh vlasti
Neka im prave stete od milijardu i vise, kad prave retardirane kuce od drveta..
već sam zamislio jednog Bosansko-Hercegovačkog političkog križanca u kombinacija nacional-građanskoj.
Moguli se kako pariti sa nasim vlastima