Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OPREZ: Koristim ovu priliku da zamolim one koji namjeravaju to posmatrati samo klasičnim (starinskim) optičkim napravama (kao primijerice dvogled) da to izbjegavaju zbog mogućeg rizika od osljepljivanja. OBRAZLOŽENJE: Ima mnogo satetelita i sondi ljudskog porijekla, koji bi mogli emitovati direktnu ili reflektovanu lasersku svjetlost dovoljno snažnu da oslijepi posmatrača. Ta tehnologija već dugo godina nije tako skupocijena, pa je dostupna skoro svakome od nas po cijeni od svega nekoliko desetina evra.
A evo vam i video, koji pokazuje kako će se ova predivna pojava odvijati :) !!! Uživajte, jer je ovo zaista poslastica !!! Video: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MdFrE7hWj0A.
ovo me pravo dirnulo...