Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Digni glavu pogled gore plava boja svugdje je kada Željo naprijed krene plava krv uzburka se :D
Pogled gore kad Mjesec zut..ko i uvijek ;)
Ne budi parti brejker.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znači po drugi put u ovom mjesecu neću oka sklopiti :-/ ... aaarrrggghhhhh
Blue moon You saw me standing alone Without a dream in my heart Without a love of my own Blue moon You knew just what I was there for You heard me saying a prayer for Someone I really could care for And then there suddenly appeared before me The only one my arms will hold I heard somebody whisper please adore me And when I looked to the moon it turned to gold Blue moon Now I'm no longer alone Without a dream in my heart Without a love of my own
Ne kontam....pa nama je čitav ovaj mjesec dana plavi mjesec...sve u znaku FKŽ
Once in a blue moon
Vidi kako lazu, ne vidi se ovakav mjesec, mjesec normalan izgleda kao i prethodno vrijeme. Ako ste već ovo objavili, trebali ste napisat sa koje strane ili iz kojih zemalja se može vidjet ta pojava, jer očito ne može iz nase
Procitaj tekst opet, cini mi se da ti je nesto promaklo :) Inace, mjesec je uvijek okrenut jednom te istom stranom prema zemlji :)
Jarane, pise da se samo pojava tako zove. Nece mjesec biti plave boje, jbg ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoćemo li puniti kristale večeras?
Pogotovo kristale za koncentraciju i bolju memoriju (sta god to znacilo) !
Ejjjjj GRBAVICE!!!!!!!!
zapravo mjesec ne mjenja boju, ostaje isti, samo ljudi koji imaju plavu auru, ne mogu spavati. :) Burne noći pune nemira.
https://www.youtube.com/watch?v=v0fy1HeJv80 Preeeedoobraaaa :)))
Djeca Mjeseca će burnu noć imati.